ezgi98 Geçen gün doktora gittim bir sıkıntım olmadığını söyledi. Amh 4.26 çıktı sizce iyi bir değer mi
minnosbirkiz ezgi98 değer birazcık yüksek çıkmış, genelde polikistik olanlarda yüksek çıkıyor, tabi bu hamile kalmaya asla engel değil, sadece yumurta fazla oluyor diye biliyorum ☺️
teachermomyy23 ezgi98 çok az yüksek çıkmış canım benimde 3.7 çıkmıştı doktor kilo alma sınırdasın demişti
ezgi98 minnosbirkiz doktorum ultrason ve hormon sonucuma bakarak pcos değilsin dedii ama amh yüksek çıkınca bende şaşırdım 😊 teşekkür ederim yorumun için
minnosbirkiz ezgi98 doktorunuz sorun yok dediyse hiç kafanızı bulandırmayın, doğru söylüyor, polikistik olmak için bi kaç bulgu olması lazım, sırf bu değer böyle diye direk polikistik olmuyor 😍
Bbk88 ezgi98 yaşınız kac normalde bu değer aziick yüksek çok yumurtaniz var yani pko gibisiniz benim değerim 4.07 pko var hafif dedi doktor ama sizin ultrasonda görmemiş ozaman yok demek :)
ezgi98 teachermomyy23 bu yüksek çıkması sıkıntı olmaz inşallah 😔 çok yüksek olsa doktorum uyarırdı diye düşündüm ama yine de sormak istedim sizlere 🙏🏻