PinkyJelly Transferin 9.günü 137 11.günü 274 geldi değerim. 2 adet 5.gün embriyosu yerleştirilmişti. Tek bebiş mi tutunmuş acaba ikiz olma ihtimali var mı? İkiz anneleri betalarınz kaçtı 🙏🏻
minnosbirkiz PinkyJelly betadan ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor, arkadaşımada çift embriyo koyulmuştu, ilk değeri 300 çıkmıştı, kendi aramızda kesin tek tuttu diye konuşmuştuk 😁 kese görmeye gittiğinde iki kese göründü maşallah
Medos123 PinkyJelly bnmki 10. Gün 296 çıkmıştı 12. Gün 650. 14.gün 3890 çıkmıştı ikizlerim kucağımda Şuan ❤️😍
Gzd3559 minnosbirkiz valla bizde yeni olduk 10 nisan tarihinde öğrendik ilk deger 249 ikinci 600 üçüncü 2000 ve bugun baktırdıpımızda 21700 olmuştu ne haftaya kalp atışı için gideceğiz bizde çift embriyo transferi olduk umarım bit sorun olmadan atlatırız
PinkyJelly minnosbirkiz doktor da hiç belli olmaz değeri 80 le başlayıp ikiz olan da gördüm 400le başlayıp tek olan da dedi. Ama yine de insan bekleyemiyor bi örnek görmek istiyorum kimin nasıl artmış diye😂😂 hayırlısı olsun tabi ki sağlıklı olsun da
minnosbirkiz Gzd3559 sağlıcakla ilerler inşallah, gönlünüzü ferah tutun, biliyorum çok zor ama Allaha emanet bebeklerimiz 🤲🏻
PinkyJelly Gzd3559 değer baya yüksek şuan kese görünür, ikisini bir görmek istediğiniz için mi haftaya gidiyorsunuz
minnosbirkiz PinkyJelly evet insan çok merak ediyor, doktorunuz doğru söylemiş, bende yüksek değerle öğrendim, herkes ooo kesin ikiz felan dedi, genlerimizdede var ama tek kese, tek bebek gördük 😁 sağlıklı olsunlarda, bunlar işin espirisi, tatlı telaşlar 😍
Gzd3559 PinkyJelly valla doktor böyle istedi 10 nisan bayram sabahı ilk test 270 12 nisan ikinci test 569 16 nisan üşüncü test 2069 24 nisan bugun 4. Test 21700 cıktı doktor keseye gerek yok kalp atışı olmadan bi önemi yok dedi o yüzden gitmedik
Gzd3559 Mrvrntsv allah herkese nasip etsin 3. Denemede oldu psikolojik tramvası dert beklemesi ayrı dert 2 sidr kimyasal oldu onu atlatması ayrı dert şimdi 1 mayısı beklemek ayrı dert☺️☺️
Mrvrntsv Gzd3559 Allahın izniyle olur sonrasında kendiliğinden gebe de kalırsınız yeter ki kafanız artık rahat olsun çünkü gerçekten kafada bitiyor
Cvkhll Ayy bunu bende merak ediyorum 19 nisan 85 22 nisan 612 çıktı beta 🙈 Geriye embriyom kalmadığı için ikiz olsun istiyorum 🥲