Sedayznn Coolmom doktordan doktora değişiyor benimki 40+0da baktı oda günü geldi açılma varmı diye yoksa bakmıcaktı 😒 37de bakmaya başlıyorlar
aysess Coolmom bizim Dr normalde 37 dolunca yapıyor ama ben bugün oldum, 38+5 de. Neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum öyle basit ki, bir kaç saniye bakıyor o kadar ben hicbirsey anlamadım😄
Tomrisinizi Coolmom 38+1 de oldum acikligada bakti hic bisey anlamadim acidan eser yoktu sonrasindada hicbisey olmadi gayet kolay bi muayene anam babam diyene kadar bitiyor
Bella Ben 37+5de oldum ilk çatı muayenesini çok kısa sürüyor. Kendini rahat bırakman önemli, hafif bir acı oluyor ama öyle çok dayanılmayacak falan gibi değil. Doktor 2 parmağı ile giriyor ve içeride 10cm açılma yapıp yapamadığına ve kemik yapına bakıyor, rahim kanalına kadar bastırıyor hepsi bu. 40-50saniye kadar bir şey. 38+5 de tekrar yapacak belki doğumu tetikleriz dedi.
Coolmom Off bide ben normal doğum istiyorum ama şu muayene olayında daha çok geriliyorum niyeyse🤷🏻♀️
FatmanurFidanGnay Dün 38+4 de muayene olamadım😞ki drum normal olmasını destekliyo ama muayene olamadığım için sezeryan olcak ki vajinismus tedavisi gördüm atlattım ama dr mu baya zorladım oda seni Zorlamanın anlamı yok doğumda bebektede sıkıntı oluşabilir dedi
Mavisilegamzeli 36. Da oldum çok sakindim germedim kendimi bacaklarımı açtım ve eldiven geçirdi eline iki parmağını jelleyip yavaşça soktu poponu havaya kaldırma sakın dedi kaldırmadım ve gayette iyi geçti bir gram bile sızlamadı acımadı. Kendinizi rahat bırakın yeter