Suhedaklync61 inşallah canım benim bugün itibari ile 31+1 olduk Tavsiyem göğüs kremini 2,3 hafta önceden ince katmanlar halinde sür emzirmeye hazırlık hatta ara ara soğan sürülse ( göğüs ün derisini daha kalınlaşırıyor Muş Yara olma ihtimali daha azalır ( benim şimdiden yara olmaya başladı inanır mısın hassasiyet var İlk bebeğimde öyle çektim ki yaradan 35 ten sonra günde defa incecik krem sürüp 4,5 saat gümüş kapak takmayı düşünüyorum nasip olursa inşallah çok soğanı da deneyeceğim ( emzirme eğitmeninin tavsiyesi bu arada , Ceyda düvencinin danışma aldığı eğitmen onu izlemenizi tavsiye ederim çok iyi anlatıyor bende 1 haftaya başlarım inşallah yıkamalara dışarıda kurutup yatım saatte kurutma makinası na atarım tozunu aldın iki de ütü yaparım sepet beşik zaten onu da 34 ten sonra odama geçirir bir güzel sirke ile siler Üstünü kapatırım hazır olsun Nasibiyle gelsin inşallah tatlı heyecanlar ☺️☺️ her şeyi hazır edip hurçlara koyup çanta ya son gün koymayı planlıyorum kokmasın diye Ne kadar temiz yerdede olsa kapalı kalınca İçime sinmez benim