Sosisligunlerr Suhedaklync61 aldığım bütün kilolarım gitti 35 kilo aldım ve hepsi gerçekten gitti Doktorum ve ben şok olduk 60 la başladım 57 ye düşürün 95 doğuma girdim doğumdan bir hafta sonra 63 kiloydum 🤣
Suhedaklync61 Sosisligunlerr inanılmaz benim kuzenimde 40ım çıkana kadar hepsini verdim demişti 30kg almıştı ama çok emziriyor ve terliyordu ve gebelik öncesi zayıftı ben gebelik öncesinde kiloluyum 😀
Merve-betul Ben ilkinde 76yla kaldım 91 le girdim iki haftada 79 a düştüm ikincide ,75 le kaldim 90 kusurle girdim su an 78 kiloyum
Suhedaklync61 Merve-betul ikisinde de 12 kg gitmiş ben bu aldığımın hepsini 40ım çıkmadan vermek isterdim hafiflemek en önemlisi
Ozgednc Suhedaklync61 ilk doğumumda 84le hamile kalıp 87 ile doğum yaptım doğumdan bir hafta sonra 10 kilo gitti. Şimdi de 91,5 la hamile kaldım ve 95.5 kiloyum bakalım :))
Suhedaklync61 Ozgednc maşallah ne güzel ben o kadar çok aşerdim ki mide bulantısı istifra ve yatmaktan ilk 3 ay 10kg aldım ve asla anlamadım doğru düzgün yemek ne yiyebiliyordum ne yapabiliyordum da 😅🥺
Melk-95 Ozgednc ilk doğumda nasıl beslenlendiniz sadece 3 kilo almışsınız. Bende 83 ile hamile kaldım ilk gebeliğin şuan 10. Haftadayım
Merve-betul Suhedaklync61 iki jaftada baya veriyorsun cabim iki haftada 12 mucize keşke kalam kilolarimi da o kadar kısa zamanda cersme temmuzda goeumcemin düğünü var en az 10 15 kilo vermem gerek
Sadeceanne2 Suhedaklync61 oğlumda. 53 ile başladım 61ile doğuma girdim 57 ile çıktım Kızımda 59 ile başladım şuan 30+3 teyim 63 kg yim bakalım daha iki ayımız var gebelik şekeri çıktı diyetle düzende tutmaya çalışıyorum. İnşallah çok almadan bitiririm bu gebeliği de
Suhedaklync61 Sadeceanne2 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kilo hiç iyi biley değil ya son aydan sesleniyorum rahat uyuyamıyorum