Makbus066 Kizlar kız bebeğe hamile olan anneler yada daha önce kız bebek doğurmuş olan tecrübeli anneler doğum ağrısı bacaklara ve belemi vurur
Myrtle Makbus066 36 haftalik kizim, 2 haftadir agri belime sol bacagima kalcama vurdu. Yurumekte zorlaniyorum, merdiven inip cikmak zaten cok zor. En basta boyle bir derdim yoktu bebek buyudukce baski yapiyor normal dedi doktorum, agriyla yasiyorum 😞
07Tugce Makbus066 Gerçek Doğum ağrısı kasiklara bele sırta vururmuş 39.haftadayim zaman zaman bacak ağrısı da oluyor
Makbus066 irem4556 genelde öyle diyorlar bel ve bacaklara vuruyormus ağrı benimkide kız 37 haftalık olduk sizin kaç haftalık
Makbus066 Myrtle benimde bu haftaya kadar yoktu iki gündür bacak ağrısı yaşıyorum yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Makbus066 07Tugce bu ilk gebeligim değil diğerleri erkekti böyle sorunlar yaşamadım hiç genelde kız bebek olunca bele ve bacaklara vururmus ağrı
NGold 34.hafta kız bebek bekliyorum benim şimdiye kadar bel ya da bacak ağrım olmadı yalnız arada sol bacağım kalça kemiğimin oradan kitlenip kalıyor üstüne pturamıyorum bile bir de bir haftadır çatı kemiğim ağrıyor 😔
huysuz__ Makbus066 ilk kızım ve oğlumda herşey aynıydı, kasık ağrısı yaşadım uzun süre. 3. Bebiş de kız, ne bel ne kasık ağrısı yapmadı çok çok farklı geçiyo ablası ve abisine göre
Makbus066 huysuz__ hepsinin gebeliği farklıdir tabi diğerlerinde ben çok zorlanmadım erkekti onlar sadece kasıklarım ağrıdı doğum olacağı zaman okadar onun dışında hiç bir sorun yaşamadım yalancı sancı nedir bilmiyorum bunda sanki hiç hamilelik yaşamamış gibi zorlaniyorum
Ahrez Makbus066 Oglumda belime vurcu dogum sancisi simdi 33 haftalik kiz bekliyorum bacaklarimda cok siddetli olmasa da agri oluyor ozellikle cati dedikleri kisimda. Bazen adim atamiyorum.