Starbuckscoffee Selam kızlar Zeynep kamil hastanesi kadın doğum doktorları tansiyon takibi yapıyo mu ölçüm? Muane sonrasında, bu arada latife aslı çilli hanıma giden varmi yorumlarınızı bekliyorum?..
Anneyim5818 Starbuckscoffee biraz önce çıktım muayeneden. Ama perinatolojideydi randevum. Her gittigimde oncesinde tansiyon ve kilo takibi yapılıyor. Kadin dogum randevusunda da yapılıyor mu bilmiyorum
225834zey Starbuckscoffee Bende 2 mayısa bu doktora randevu aldım benden önce gidersen eğer bana bilgi verebilirmisin acaba ☺️
Starbuckscoffee Anneyim5818 perinatoloji Zeynepkamilde mi oraya ikili test icinmi gidiliyor? Kaçıncı haftada gidilmesi gerekir?
Anneyim5818 Starbuckscoffee ikili test icin gitmedim ben 30 haftaligim. Bi sorun görmüştü o yüzden cagirmisti. 11 12 haftalikken di sanırım ikili test. Ben yaptırmadım ne ikili ne üçlü. Sadece ayrıntılı uktrasona girdim
Starbuckscoffee 225834zey tabiii ki siz daha önceden latife aslı hanimamı gidiyordunuz kaç haftalıksınız memnunmusunuz?
225834zey Starbuckscoffee Ben ilk defa gıdecegım daha önce hiç gıtmedim şuan 19+2 yim gideceğim zaman 20 +1 olacağım ☺️