Alar-12 Bizde 22+3 olduk bugün doğum 20 ağustos gibi tahminen siz ne zaman şeker yüklemesi yaptırdınız?
biranne__ Alar-12 bizde 23. Haftadayız 24+5 haftalık olcagı zmana randevu aldım bakalım doktor yaptır derse yaptırcam
Hulo2105 Alar-12 17 mayısta kontrolüm o zaman da 26 haftalık olucam belki o zaman ister hiç konuşmadık daha
Betul-97 Alar-12 16 haftalıkken gitmiştim idrarımda biraz şeker çıkmış 26.haftada gel şeker yüklemesi yapalım demişti devletteki doktor normalde özele takipliyim kendi doktorum hiçbir şey demedi henüz.
Betul-97 Alar-12 Şeker yüklemesi yaptırmayacağım doktorum birkaç kan istedi açlık tokluk vs hepsi normal geldi. Yaptırmayalım kan tahlillerinden takip ederiz dedi. Ama devletteki doktor 26.haftada gel yapalım dedi gitmedim
Btlfth Benim randevum yarın ama birçok kişi yaptırma diyor bebeğe zararlı diye kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı bende 24 üncü haftamı tamamlıyorum bakalım sonuç ne olacak 🤷🏻♀️
merveirmak Alar-12 merhaba bende ağustos annesiyim şu an 24+5’iz yani son ölçümün göre öyle. 2 gün önce kontrole gitmiştim bugünde şeker yüklemesine gel dedi sabah yaptırdık sonuç bekliyoruz bakalım :)