Çalıştığım kurumda mobbinge uğradım. Halk eğtim üzerinden ücretli öğretmenlik yapıyorum. Çalıştığım kurum da okul değil konteyner. Her neyse bizim kurum müdürümüz kurumun eksiklerini sürekli bize aldırmaya çalışan bir insan. Ama bizimkurumun devletin verdiği aylık bütçesi var. Neyse Bugün de bir malzeme lazımmış dünden gruba atılmış ben alacakmışım gerçekten para yoktu yanımda müdüre belirttim param olmadığını alacaksın ben bilmem derdini halkeğtime anlatırsın vs dedi. Neyse bugün işe gittim bana mobbing uyguladı. Üstüme geldi ben paramı herşeye verşyormuşum , altın almaya para buluyormuşum kuruma da malzeme alacakmışım. Param yok diyorum git birinden borç al diyor. Neyse bu arada 31 haftalık hamileyim haftaya izne ayrılıcam zaten. Kendisi zamanında birine beddua etmiş ölü doğum yapmış. Üst üste çocukları ölmüş bana neler söyledi yani gözdağı veriyor sana da beddua ederim diyor. Tartışma çok uzun anlamadığımız yer olursa sorun anlatırım hanımlar. Şimdi ben bu kadını nasıl nereye şikayet edeyim. Cimere etsem kaç günde sonuçlanır ? Küçük bir şehirdeyim herkes birbirinin yalakası kimi kime şikayet edeyim bilmiyorum çok canım sıkkın gururum kırıldı. İki kuruş para için herkesin önünde rezil oldum. Hakkımı aramak istiyorum