aisemhmt34 Etlik sehir hastanesi ne giden doğumu yakın olan yada orda doğum yapan var mı önerileriniz almak istiyorum…
Zsssdcvbn aisemhmt34 bende hamişim arkadaşım etlikte yaptı kız neler cekmıs o yuzden korkuma gitmiyorm belkide şans meselesi
aisemhmt34 Ellf00 inşallah Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah bende ora yapicam acaba nasıl diye merak ediyorum
mucizeolsunn mombarbie_ devlet hastanesinde isteğe göre prenses doğum yapıyolar mı merak ediyodum nasıl oldu acaba
mombarbie_ aisemhmt34 muayeneye gitmiştim 2 cm acikligim vardı 39+4 e kadar 37den berri 3cm olmustu ama ben ağrılardan duramayacak gibiydim kendi sancim varmis o yüzden gondermediler 3 gün sürdü dogumum kordon dolanmalı olduğu icin
mombarbie_ mucizeolsunn 7cm e kadar bir şey hissetmiyorsunuz daha sonrası az hissediliyormuş benim doğum zorlu olduğu icin ben fazla hissettim sanırım 😟 3 tur kordon dolanmasiyla doğum yaptım
mucizeolsunn mombarbie_ ya geçmiş olsun isteğe göre yapıyolar mı ben de bilkent şehir hastanesine gideceğim orda da yaprlar mı acaba
aisemhmt34 mombarbie_ size karşı ilgilenenler nasıldı odanız çift mi tek kişilik miydi yani açılmaniz 2 3 cm olsa bile gönderiyorlar mi yoksa size mi bırakıyorlar
mombarbie_ aisemhmt34 size bırakılıyor zorla yatış yapılmıyor imza atıp çıkıyorsunuz ilgi alaka güzeldi son ana kadar yanimdaydılar odam tek kişilikti ama dogumda refakatci eşleri olanların tek kişilik oluyor yer olmasına bağlı
aisemhmt34 Zsssdcvbn valla böyle diyenler de var 4 4 luk diyenlerde bende korkuyorum valla bugün yarın bekliyorum artık
mombarbie_ aisemhmt34 dogumhane farklı bir yer kaldığınız yer farklı eşiniz refakatcide olabiliyor doğum anına kadar yanınızda da durabiliyor doğum sırasında asagi indiriliyor