Youngmotherr Minigiim-vebenn52 keşke oğlum kucakda da dursa da öyle tutsam 😂 yağ gibi kaydırıyo beyefendi kendini illa yürüyecek
Pamuk Minigiim-vebenn52 Taşıyorum ama benim prematüre doğduğu için sizinkiler kadar büyük değil. YouTube den Osman gonulalin videosunu izle bebek oturma videosunu çok bilgilendirici.
Siyah0606 Minigiim-vebenn52 evet canım ama yanlış olduğunu hiç düşünmedim bir yeri ağrıtsa ağlar diye hep tutuyorum 😀😀etrafa bakmak istiyor böyle oyalıyorum malıyım 😀😀aynen aynen kendini arıyor değişik değişik hareketler yapıyor 😀
Minnosaannee Minigiim-vebenn52 konudan bağımsız. Üzerinde ki tunik mi elbise mi ferace mi ne bu çok sevdim 😅
Youngmotherr umrumdadegil normalde çok rahat ama oğlum dişlerini çıkaramadığı için 4 lü komboyla uğraşıyorum 😂
umrumdadegil Youngmotherr Allah yardımcın olsun 😂seninki ilk ne zaman diş çıkardı benimki yaklaşık 3 aylık elleri ağzında dişlerini kaşıyıp duruyor sence diş mi çıkaracak
Minigiim-vebenn52 umrumdadegil benimki de öyle ama bu aylarda normalmiş ellerini keşfettiği için sürekli emiyorlar
Youngmotherr umrumdadegil daha çıkaramadı 🥲 bembeyazlar ama patlamıyo damaktan 🥹 ellerini keşfettiğinden öyle yapıyodur