Tugcebngl Lalaydnn hiçbişey hissetmezsin zaten canım hiç belirti olmuyor olan belirtilerde ilaçların etkisi
Mzzz 8 veya 9. Gün kahverenkli lekelenmem oldu sonuç pozitif şimdi 7 aylık kucağımda hanımefendimiz rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏😇
Lalaydnn Ysmnpmk bende bugün meraktan dur bir deniyim diye yaptım transferi pazartesi olmuştum tek çizgi çıktı sırf öyle bir farklılık var mı şu iki üç günde diye yapmıştım
Ysmnpmk Lalaydnn çok çok erken canım en azından bı 7 8 gün bekle bebek zaten anneye tutunmaya 4.gunde başlıyor
Ysmnpmk Lalaydnn maalesef beklerken hiç geçmiyor ben zamanı unutmak için yazma kenarı bitirdim 😃şimdide sıkıntıdan 2.ye başladım
Gmzeli01 Merhaba benimde 5+5 günlük gebelik asilamayla oldu dun biraz kanamam geldi bugünde kahverengi oldu normal midir acaba
Ysmnpmk Gmzeli01 benimde 5+6da kanamam oldu canım hemen hastaneye gittim doktor bebekte sorun olmadığı için kanamayı önemsiz gördü sadece kullandığım kan sulandırıcı hapı kesti önlem amaçlı
Nur3524 Gmzeli01 hafif kanama normal ama hastaneye gidin derim en azından dusuk önleyici igne yapıyorlar. Kanama fazla olursa sıkıntı cunku
Nur3524 Lalaydnn 1 nisanda transfer oldum 8 ve 9 . Gun hafif kahverengi lekelenmem oldu ben adet olucam sandım 13 . Gun kan testi yapmam gerekiyordu 10. Gun yapt7m değer 195 ti sonra 13 . Gun yaptım 522 idi
Lalaydnn Nur3524 gebelik hesaplamasını neye göre yapıyorlar peki son adet tarihini mi alıyorlar yoksa transfer gününü mü nasıl oluyor biliyor musunuz