Ben düzensiz adet oluyorum .ve hep gecikir genelde bazen bir kac ay bakmışsın çok düzenli olur sonra düzensiz oluyor. Adetim 10 gün gecikmişti ama hic ihtimal vermiyordum. Şöyle bir şey de yaşadım son adet tarihim 30 kasımdı. 30 aralikta bende adet ağrıları başladı ha oldum olcam derken 12 biyunca en ufacık bir leke kan gelmedi. Ama adet olacakmışım ağrısı hep var. Arkadaşımın ısrarıyla test yaptım. Cuma günüydü. Hala yazarken o anki şoku yaşıyorum yani😄 7.30 yillik evliligimde ilk defa çift cizgi gördüm ve inanamadım elim ayağım boşaldı. Hemen hastaneye randevu baktim. Şansıma o gün saat 14.00 ye buldum . Ultrasonda bakti goremedi ilk zamanlar çok küçük oldugundan idrara sıkışık olmak gerekiyormus görünmek için. Orucluydum bide o gun suda icemedim. Poliklinik hastanesi oldugundan saat 11 e kadar kan tahlili alınıyor. Benim kan vermem pazartesiye kaldı. Pazartesi beta hcgm 9513 degerindeydi .ultrasonda kese de göründü ama ne kadarlik oldugunu söylemedi. Bende ertesi gun hemen ozel hastaneye randevu aldim. 6+6 günlük hamileymişim bebegi de gördü. Kalp atışını da 7. Haftada duydum ve gördüm.
Erken öğrenseydim beta artışını takip etmek cok stresli olacaktı. Geç öğrenmek iyi oldu benim için. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin stressiz bir şekilde ❤
Biraz uzun oldu😊