Yasemin-35 ZeynepDuru17 öyle olunca da insan kararsız kalıyor birşey almaya korkuyorum 😀 öğrenirsem cuma günü yazarım
ZeynepDuru17 Yasemin-35 beklerim canım ben iki taraflı aldım ikisinin de giyebileceği renklerde aldım daha çantam hazır değil 35 haftalık 🤣🌼
Elifffk0 ZeynepDuru17 bende yarın nasip olursa öğrenmeye gideceğim öğrenirsem sana mutlaka yazacağım 🤗
Yasemin-35 ZeynepDuru17 bende o şekilde almaya başladım gerçi ben saha çok almadım ama yaa maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canım senin az kalmış artık ne güzel 😀
Elifffk0 Damla0244 canım buraya girmeden önce sol üst köşede resim yükle var ona basınca seni başka sayfaya yönlendiriyor orada resim yükle kopyala sonra buraya yazınca yapıştır
Yasemin-35 Maviss718 teşekkür ederim bakalım cuma günü inşallah öğrenirim ilk erkege benziyor dediler sonra kız hala öğrenmedim tam olarak 😀
ZeynepDuru17 Yasemin-35 az kaldı da bende az kaldım canım bende fazla bişey almadım okadar şuan çantaya el atıyorum hazırlamaya karar verdim hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim ☺️😂