Snur9696 Bebek gelişimi 6 +5 haftada durmuş kürtaj olman lazım dedi ya da kendilinden düşer her an dedi ama belirtilerim azalmıştı bugün 10 haftaya yaklaştım. Bugün acayip göğüslerim acıyor sızlıyor dokunamıyorum ve kafam çok karıştı ne yapmam gerekiyor
Bebekayik Snur9696 başka bir doktora daha git bence bebeğin kalbi atıyor mu belki gelişimi için doktor müdahale eder
momofmychildren Snur9696 neden bu kadar beklediniz bebeğin kalbinin durması size zarar verebilir ve vücudunuz reaksiyon gösterebilir şu an ki göğüs acısı bebeğin sağlıklı olduğunu göstermez aksine vücudunuz tepki veriyor olabilir bence acilen doktora gidin 6+4 de ben kürtaj olmuştum doktorum müdahale edilmesi gerektiğini söyledi aksi halde tüpleriniz bile zarar görebilir
Ecem95 Snur9696 Neden bu kadar cok beklediniz ya da beklettiler müdahale etmek icin vücudunuz tepki veriyor olabilir Allah korusun zehirler sizi acilen doktora gidip kürtaj olun kalp atışı yoksa.
Snur9696 Gittim farklı doktorlara gittim gelişimi durmuş dedi en Sonki ama nasıl oluyor bugün de acayip göğüslerim acıyor sızı var şişmiş sanki o normal mi neden olabilir bebek canlanma ihtimali var mıdır
Hulo2105 Snur9696 6+5 te durduysa şu an 10 haftalıksanız neden düşmüyor hala anlamadım. Ya da düşürmek için bir müdehalede bulunulmuyor?