Rrrrrrr Kızlar çok kararsız kaldım detaylı ultrason için radyolojiye mi gitsem, perinatolojiye mi? Üçretler arasında çok fark var. Yarın Üsküdar hospital Türk’te radyoloji uzmanına randevum var ne yapsam rica etsem bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?
yeni-annelik Rrrrrrr istanbuldaysanız çam sakura perinatoloji bölümünde randevu sistemi açılmış mhrsye girip alabilirsiniz
Melek3675 Rrrrrrr o doktoru bende duydum bende düşünüyorum ama radyoloji olunca bi kararsız kaldım kaç tane özel sorduysam hepsi radyoloji uzmanı perinatoloji sanırsam devlette oluyor onda da sıra almak çok zor
Nurci Rrrrrrr 5 yıl önce ilk oğlumda özelde radyolojide yaptırmıştım çok da memnun kaldım şimdi yine hamileyim devlet tskipli olduğu. İçin şansa perinatolog buldum ona gittim yoksa yine radyolojiye giderdim
Rrrrrrr Melek3675 Bugün gittim ben gayet güzel ilgilendi. Memnun kaldım eğer gitmeyi düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Melek3675 Rrrrrrr Üsküdar’dakine gittiniz dimi? Yüzünü net görebildiniz mi size anlatırken sizin de görmenizi sağlıyor mu bilgisayardan resim verdi mi bide
Rrrrrrr Melek3675 evet Üsküdar’dakine gittim. Yüzünü net görebiliyorsunuz her şeyi de size güzel bir şekilde anlatıp ekrandan gösteriyor. Flaş yanınızda götürürseniz tüm görüntüleri size veriyor. Bir tane de yüzünün net görüntüsünü renkli olarak çıktı alıp veriyor.
Melek3675 Rrrrrrr tamam teşekkür ederim orda ki doktor radyoloji galiba ben o yüzden kararsız kalmıştım