Bende pkosluyum ve evlendikten sonra kilo aldım bekarken hic bu kilolari görmemiştim. 90 kilolardayken 2018 yılında doktora gittigimde bana 80 kiloya düşmeden hamile kalma demişti. Bende çok üstüne düşmemiştim. Çünkü yemek yapmayida yemeyi de seven bir insanim. Ve tabi daha da kilo aldim 2020 yilinda 109 kilo oldum bu sefer artik kilo vermeliyim dedim 6 ayda 20 kilo verdim sporla beraber ama hamile kalamadim.sonra tekrar saldim tekrar 109 kilo oldum 2023 eylül ayinda tekrar diyete başladım bu sefer kendime de bir söz verdim hic bir sekilde diyetimi bozmayacağım tekrar kilo alirsam bu birtek hamilelikten olsun dedim. 3 ayda 15 kilo verdim. Sonra Cok sıkı bir diyete başladım diyetisyen kontrolünde gluten sıfır ekmek makarna falan hic yok detoks sulari falan 10 günlük bir detokstu. Bu 10 günde hamile kalmışım ama 12 ocakta öğrendim hamile olduğumu. 😊 hamile oldugumu bilmeden diyete devam atlama ziplama ağır işler neler yaptım. Hamileykende bir 6 kilo vermişim. Öğrendiğimde 85 kiloydum ama hamile kaldığımda 91 kiloydum.
Bende hep kendimi kilomdan dolayi olmuyor derdim herkeste bana senden kilolular bak cocuklari oldu alakasi yok diyordu. Bende herkesin bünyesi ayni degil beni kilo etkiliyor demekki diyordum.
Ve pkosta 90 kilo olmaniza gerek yok zayif bile olsaniz doktor kilo ver diye biliyor. Öğrendiğim birşey yeme düzeni bizim için bol yeşillik gluteni en aza indirmemiz gerekiyor ve yürüyüş hic spor yapamiyorsaniz