seymanurravci kızlar merhaba hamilelğin basından beri enfeksiyonum var böyle yapıskan bir seffaf akıntım oluyor arada sarı akıntının yanında birde bu aralar vajinamda böyle anlık sızı giriyor geçiyor böyle basına gelen varmı
4ysegulec seymanurravci Bende de oluyor. Bekarkende vardı enfeksiyonum çocuk düşününce civan perçemi takviyesi kullandım öneri ile 1 kutu kullandığım hâlde baya etki etti azalttı enfeksiyonu. Biraz pahalı olduğundan 2. Kutuyu alamadım 4-6 ay kullanımda net etki ediyor çünkü. Bir de bol bol su içip sık tuvalete çıkmanız lazım. İç çamaşırınız sürekli temiz ve pamuklu kumaştan olacak. Değiştirirken yapabilirseniz çamaşırınızı ütüleyip giyin ve niaoli yağı da damlatın 2-3 damla. (Doktorunuza da danışın yine de)
iremtekin2106 Çok çok tehlikeli bir durum yaşadığınız erken doğumu tetikliyor enfeksiyon doktora görünün bence enfeksiyonu geçirsinler
seymanurravci iremtekin2106 tedavi görüyorum ama geçmiyor antibiyotik kullandım fitil kullandım ama sürekli tekrarlıyor
aslannezire seymanurravci doktor kontrolüne gittiğiniz zaman doktorunuza söyleyin ama eğer akıntı kokmuyorsa sıkıntı olmuyor benimde yaşadığım bir durum hiç bir problem olmadı çok şükür doktoruma da söyledim
seymanurravci 4ysegulec benımde bekarlıgımdan beri en sarı akıntım var geçmiyor çok az enfeksiyonum ama malesef akıntım çok çok su içmeye çalısıyprum iç çamasırı değişiyorum ama nioli yağını bazen önermiyolar o yüzfen kullanmadım hiç
4ysegulec seymanurravci Ben niaoli kullanmayınca yanmam çok oluyor kullanınca geçiyor. Doktorum bir şey olmaz gebelikte ama yine de kullanma dedi bıraktım 1 ay falan yanmam başladı tekrar kullanmaya başladım.
seymanurravci aslannezire kokuda var malesef ama dediğim gibi brkarşgoımdan beri hiç geçmeyen birşey hamilelikte korkkmaya basladım