9898- Kızlar kan ilacı Gynoferon ilacı kullanan var mı pembe renkte bi ilaç şeker gibi mide bulantılarım geçmişti bulanmaya başladı acaba bu ilaç mı yapıyo size de sormak istedim
_almirasmom 9898- ılk kızımda gyno ferra sanol kullandım sıkıntı yasamadım suan bu hamılelıgımde feramat kullanıyorum gene sıkıntı yasamıyorum
Brsegla 9898- ilk hamilelikte bu ilacı kullandım her gün mide bulantısı kusma yaşadım doğru düzgün içemedim bile değerlerim hep düşmüştü. 2. Hamilelikte doktorum ocean microfer demir ilacına başlattı 0 bulantı. İçemiyorsanız doktorunuza danışıp buna başlayın hiç bir yan etki yapmıyor
Suey 9898- aynı ilacı kullanıyorum hatta kullanamıyorum çünkü içince midem bulaniyor sebebi kesinlikle bu ilaç
_almirasmom 9898- sabah aksam kullanmanız lazım oyle mı yapıyorsunuz suan 🙏 ya ben sabah gyno alıyordum aksam feramat aklıma geldı suan sadece sabah aksamm feramat kan degerım 9 du ama vucudumdakı demir cok yuksek doktor sadece kan ılacı baslayalım dedı
9898- _almirasmom sabah akşam aynı ilacı içiyorum bir haftadır ama o mu yapıyo bilmiyorum tuhaf oldum çok ağır bi bulantı sürecinden geçtim çünkü siiznde baya düşükmüş kanınız
Halin Aynı postu beş dakika önce bende açtım. Aşırı derecede mide bulantısı ve halsizlik yapıyor. Hamileliğimin 4. Ayından itibaren kullanmaya başladım. 37 haftalığım şu an hala geçmedi bu şikayet
elifilhan_kara BENDE DE BULANTI YAPTI SİDEFER E GEÇTİM ODA BULANTI KUSMA YAPTI 32 HAFTALIK OLDUM KAN DEĞERLERİM HALA DÜŞÜK DAMARDAN VEREYİM DEDİ ARTIK DOĞUMA KADAR ANCA DÜZELİR DEĞERLER DEDİ
gulsah_dnz6549 İlaç yapıyor bnde Ferro sanol kullanıyordum mide bulantım oluyordu ama dayanmaya çalışıyordum çünkü kansızlık var bnde en son aldığım kutuyu icemedim doktora söyledim bana toz olan ilaçtan verdi ismi fertamir renk olaraktan kan gibi ama tadı vişneli meyve suyu gibi son haftalardayim severek kullanıyorum.
_almirasmom 9898- benım 19. Hafta ya bırden dustu doktorum zaten demıstı 20. Haftada kan demir baslıcaz dıe yanı o demeden degerım düşmüş 🥹
9898- Halin Suey o zaman doktora yazıcam değiştirsin ya böyle olmaz başım da ağrıyo belki bundan pembe de bi ilaç ama nasıl etkisi var
Suey 9898- bende sizin gibi randevu aldim ilaci değiştirmek için değerlerim zaten çok düşük içmem gerekiyor bununla olacak iş değil 🤮
1zehrs 9898- bende de bulantı yaptı gyno Ferro sanol kullandım oda aynı şekilde şimdi feruum kullanıyorum günde 2 adet o bana iyi geldi kabızlık vs yapmadı hatta tusvelete çıkarıyor ben en son ferrumda buldum 🥲
Bnurr 1zehrs benee bunu kullanıyorum çok güzel tadı da güzel mide bulandırmadı hiç. Siz sabah akşam mı kullanıyorsunuz
myavocado 9898- o ilacı hiç kullanmadım ama.demir ilaçları genelde mideye dokunabiliyor, devam ederse bulantı doktorunuza bildirin ilacın midenize dokunduğunu, o zaman doktor muadilu bsska bir şey önerir.