Benimde başıma geldi beyninde sıvı birikmesi var dediler. Perinotolojiye gittim doğuma kadar amiyosentez fetal dna herşey yapıldı temiz gekdi bebeğin başı büyük dediler başka hiç bi sorun bulunmadı birde auyum fazlaydı. Doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Yemek borusu mideye bağlı değil soluk borusuna bağlıydı burun kemiği kulak kıkırdağı yok. Pipisi küçüktü. Acil ankaraya sevk oldu 3 günlükken amaliyat oldu yemek borusunu mideye bağladılar çok şükür dedim zor amalıyattan kalktı dedim bu seferde yutmayı bilmiyor dediler mideye peg takıldı. Çok zor şeyler yaşadık eşimle. Aylarca bebeğim yopun bakımda kalfı yüzüme karşı bu şekilde yaşamaz dediler hep kendine söz verdim oğlumu iyikeştiecem güzel günlerimiz olcak diye 4 ay sonra evimize taburcu olduk memlekete geldik. Gece midesindeki peg cıktı acile götürdük taktılar ertesi gün bebeğim kusmaya başladı kusması imkansuzdı amalıtat olmuştu kusmaması için yukarı çıkılı kapanmıştı. Ankarayı aradım doktora durumu anlattım hemn getirin dedi o an tıkattan ankaraya yola cıktık yolda kucagımda kalbi durdu. Corumda yoğun bakıma alındı 1 ay kaldı sonra melek oldu. Genetik testker verdik oğlum anne karnında mutasyona uğramış dışardan bişeyden etkilenmiş. Yeniden 2 sene sonra hamile kaldım düşük yaptım bebek oluşmamıştı. Suan yeniden hamileyim cok şükür kalp atısı ve bebeği gmrdüler. Ama hep içimde korkularım var ya yine aynılarını yaşarsam diye. Ama evlat acısı kadar derin bi acı yok. Kimseye evladıyla sınamasın allahım. Lütfen cok iyi doktor seçin nolursunuz.