Maryhoney Bugün alacaklardı güya benim doktor sancı yok haftası 39+4 uyumlu suni verirsem sezeryana döner bekleyelim dedi yılan hikayesine dönen doğum hikayem resmen yoruldum sıkıldım stresten heryerim yara oldu 🥺
Ellf00 Maryhoney sen yine doğurmadın ben yoruldum burda 🥲bende 39 5im etlike gidiyorum bakalım ben ne zamana kadar sürücem
ZeynepDuru17 Maryhoney vala banada bı hafta geriden geliyo diyip korkuttu bişey oldu sandım ağladım sonra cihazdan kaynaklı da olabilir bebeğin iyi bişey yok dedi 38 de alalım dedi daha gün vercek bekliyorum bunaldım daraldım iyice patliycam
asell13 Maryhoney suni verince neden sezeryana dönsün ya ama yinede 41 haftaya kadar bekleme şansınız var normal kabul ediliyor
Maryhoney asell13 sancı olmadığı için açılma olmaz sezeryana döner diyo yarın adet tarihine göre 41 ama ölçümlere göre 39+4
asell13 Maryhoney bilemiyorum canım arkadaşımında 40 hafta sancısı yoktu suniyle başlattılar akşama doğurdu normal
ZeynepDuru17 Doktor doğru söylemiş benim.ilk gebeliğim de sancım olmadı suni verdiler acil kodla sezeyana aldılar doğru bu yani
Maryhoney ZeynepDuru17 o yüzden en fazla 1 hafta daha bekleyeyim gelmezse son çaremiz olsun dedi 3 gün sonra gel dedi bakalım
ZeynepDuru17 Maryhoney bencede öyle.yapin kendim yaşadığım için bı tecrübeli olaraktan söylüyorum doktorunuz doğru söylemiş biraz daha bekleyin olmazsa öyle yapılır sağlıkla gelsin inşallah
Elosdef Kişiden kişiye değişiyor sanki benim arkadaşım da hiç açılması sancısı yokken suniyle doğurmuş ama doktorum bana 40 haftam bittiği halde doğum belirtim olmadığı için işe yaramayabilir gibi söylüyor ne yapmalıyım bilemiyorum 41e kadar beklemedeyim
Elosdef Maryhoney ay çok geçmiş olsun ballı ılık süt için boğazınız yumuşasın ben hasta olduğumda faydası olmuştu