ayseozbek Kızlarr 13.hafta da %70 kız denildi sizce değişir mi ona göre alışveriş yapmak istiyoruz yavastan😍😍😍
Aysebkr1258 ayseozbek banada 11+5 te erkek olabilir demişti ben dayanamayıp başlamıştım ama doktorum yanılmadı 15 hafta bitti şuan yine erkek dedi doktorumuz 😊
1850 ayseozbek bence 16 ya kadar bekleyın derım 1 ay daha sabredıp oyle alın😊benım 13 te erkek dedı ben bekledim nolur nolmaz dıye hatta ben 18 e kadar falan bekledım🤣
ayseozbek Aysebkr1258 son ana kadar değişenleri biliyorum... 10. Haftada söylenen de sonuna kadar gidiyor kafam karıştı 😁
glsmdncr Cnm bana 13. Haftada yuzde 55 ihtimal kiz dedi. 15. Haftada yuzde 70 kiz dedi. tabi geri kalan yuzde 30 luk payda vuyuk bi oran... 😁18. Haftaya kadar bebeklerin dış genital organlari gelisirmis. Doktorlar once kiz diyip sonra erkek diyo ya iste oda bu yuzdenmis. Bende cok alisveris yapmak istiyodum ama degisir diye hic bisey alamamistim. 17. Haftada kesin kiz dedi biz yine hic bisey almadik ama icim gidiyodu hersey almak istiyodum... doblere girdikten sonra daha emin olduk ve herseyimizi aldik.. bence acele etme bekle derim.
glsmdncr Onurefem dimiii erkek olunca yine bi cikintisi oluyo erken anlasilabiliyo ama kiz olunca 18. Hftaya kadar dis genital organlari gelistigi icin belki de sizin ki de gec gelisti o yuzden doktor emin olamadi.
EsenBursa 12+5 te kiz denildi ve 23+3 teyim degismedi ☺️ Genelde erkek sanip kiz olarak degisen daha cok oluyo 😚