Anonim16 İlk defa saçımı boyattım, dalin kulandım çok sert yaptı. Yves rocher için de aynı yorumu yapanlar olmuş, hangi şampuanı kullanmalıyım :/
anneoluyorum_777 Anonim16 daha yeni boyattıysanız saç ilk zamanlar ne yapsanız da sert gelecek size beaulis saç maskesi kullanabilirsiniz şu marka şampuan diye öneride bulunamicam ama içeriği tuzsuz olmalı şampuanın
sutlukahve Anonim16 o keçeleşmeye sertliğe pek bi çözüm yok özellikle ilk zamanlar 😂 şampuan istediğini kullan ama saç kremi olarak pantene onarıcı bakımı tavsiye ederim benim saçımı (ombre) yumuşatan kolay taramamı sağlayan tek saç kremi
Enfal_06 Anonim16 benim saçımda öyleydi ombre yaptığıma pişman oldum şampuan krem her şeyi denedim saç olmaktan çıkmıştı çok sert berbat bişey dönüştü son çare kestim rahatladım diplerine yapmamıştım zaten iyiki yapmamışim ombre saçtan çok pişmanlık duydum bir sürü de para verdim
Deryaaa2809 Şuana kadar bir sürü şampuan kullandım her markayı da denedim hemen hemen. Otacının mavi renkli olan şampuanı kadar güzel bir şampuan görmedim. Alın deneyin pişman olmazsınız . Saçkremi kullanmaya da gerek yok saçı yumuşacık yapıyor