Moz Selam hanımlar,5+3 üm şükür bulantım vs yok gündüz değil ama gece hafif karın ağrım oluyor bu normal mi?Bebekten mi gazdan mı nedir bilemedim size de oluyor mu
destina30 Moz benim de 5 haftalık karnımda şişlik ve gaz sancısı gibi sancı oluyor ara sıra normal heralde
Alevusta Moz 11+4 benimde gece kramp giriyor benimde korktum açıkçası 2. Gebeliğim ama normal mi acaba bilen biri içimizi farahlatabilir mi
Maviii_98 Evet normal vucüt yeni bir sürece girmeye başlıyor ben şuan 24. Haftadayım ilk gebeliğim ilk zamanlarda hiçbir bilgim olmadığı için ağrım 3 gün sürerse yinede olur olmaz diye kadın doğum acile giderdim genelde tahlil yapıyor enfeksiyon var mı diye çıkmıyordu ama ağrı devam ediyordu zamanla bebek kendine yer açtığı için geliştiği için olduğunu anladım bu ilk 3 ay devam etti yani 14.15. Haftaya kadar diyebilirim sonrasında daha azalıyor ve seyrediyor ama yinede ağrı oluyor rahim büyüdükçe. Yinede kafanıza takılıyor ağrı sizi rahatsız ediyorsa kanama görüyorsanız gidin içiniz rahat etsin. 🌸🌸🌸 Moz destina30 Alevusta Moz
Alevusta Maviii_98 kanamam yok çok şükür ama yinede tereddütte kaldım çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı