gncglozclk 3 ay oldu dogum yapalı akşam uyudum da sabah kalktım zaman iğnenin oldugu yerde çok kotu bı agrı oluyor canımdan can gidiyor resmen dayanamıyorum artık niye boyle oluyor bilen var mı 😔
asell13 gncglozclk muhtemelen iğne yapılırken irkilmişsin canım. İrkilmesen daha hafifde olsa o bel ağrısı kalıyor
Smyye0303 gncglozclk normalde bende hiç bişey olmadı ağrı falan canim gayet iyiyim 4 sene gecsede çoğu insan rahat spinali tavsiye ediyorlar ya 🥴 bı doğum doktorunla konussaydin yada doktora git baktır ortopediye ne dicek ağrıması anormal
Fatmaozturk gncglozclk merhaba bende sezeryan oldum daha 40 gün oldu ama arada belime çok kötü ağrı giriyor sanki orda kemik varmış gibi
gncglozclk Smyye0303 doğum yaptım doktora yazdım ne diycek bakalım cok kotu vallaha her sabah cok canım yanıyor
Meryem25_25 gncglozclk iki gün önce yaptım çok kötü ölüyorum resmen sırt üstü yatamıyorum nasılsın gecer bu çok zorlanıyorum
gncglozclk Meryem25_25 2 haftaya kadar normalmiş agrısı 2 hafta sonrası ıcın fizik tedavi demıs kadın dogum doktorum oda işe yaramıyormuş umarım sizde gecer 🥹🤲