Karbeyaz_ Ne olur dua edin bana 🥹🥹hamilellerin duaları kabul oluyormuş doğum anında tüm hamileler için bende dua edicem sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz inş 🙏🙏🙏🙈
yelizoo Karbeyaz_ bende bugün sezeryan oluyorum sabaha kadar hiç uyuyamadım Rabbim kolaylık versin hepimize 🥰
Senaaa04 Karbeyaz_ bende bugün Sezeryan oluyorum ..3.sezeryanım Allah yardımcımız olsun .sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri❤️
Mercanaa Senaaa04 devlete mi oluyorsunuz bi gün öncesinden yatış verildi mi süreç nasıl bilgi verirmisiniz rica etsem
Senaaa04 Mercanaa evet devlet hastanesinde..bi gün öncesinden değil canım 5 gün önce gün verdi aynı gün Sezeryan olacam
Pinaargunes Hepiniz sağlıcakla kavuşun inşallah su gibi geçer anlamazsiniz bu muymuş diyebilmeyi nasip etsin rabbim biz de 27+3 haftalgiiz 😍 inşallah bizimde su gibi geçer🙏💖
Mercanaa Senaaa04 yok onu demek istemedim şimdi bugün sezeryan oluyorsunuz ya dün gece hastanede kaldınız mı tahlil filan istediler mi bana 23 mayısta yatış dedi 24 ameliyat dedi neden yatış veriyor anlamadım
Mercanaa glsahbaydemir bana sabah 8 de burda ol dedi ameliyattan bi gün önceden orada kalacağım galiba