prens_prenses_annesi Asellllllllllll kuzum dedim sana kaset test yap bn bu erken gebelik testine guvenmiyorum
fatma2041 Zehrasrn benim de son adet tarihim 26 mart. Bu ay da 3 gün geciktim 🙂 10 gün dolsun öyle test yapmak istiyorum 🥰ama günler zor geçiyor heyecandan
fatma2041 Asellllllllllll haha aynı durumdayız 🥰😅inşallah güzel haberleri beraber alalım🥰🙏 ben de hamile gibi hissediyorum üff bu kadar erken öğrenmek de zor , kese bekle kalp atışı bekle 😬😬
Asellllllllllll fatma2041 Ayn bende öyle hissediyorum hafiften bulantım var, yorgunluk uyku hali bakalım🥰
EC18 Merhaba bazen geç döllenmede, pozitif test geç çıkabilir. Benim gecikmemden 1 hafta sonra bile negatif çıkmıştı. Yaklaşık gecikmenin 12. Gününde çift çizgiye döndü. Kan testi yaptırman en sağlıklısı. :)
Nlnmtn Asellllllllllll baktım canım silik var ikinci çizgi var bence hamilelik ama emin olmak için bı kan testi verin hayırlısı olsun senin için🥰
Seyo64 Asellllllllllll canım ben 2 gün gecikince öğrendim kaset teste yaptim çok silik çıktı cizgi sonra durdukça koyulup gitti rengi yada en garantisi kan ver zaten silik çıkmış var hayırlısıyla
Gokturkmom_ Asellllllllllll benim son adet tarihimde 18 mart ben ayın 15inde içime gelen bir hisle erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı baya belirgindi çizgiler 1 dakika bile geçmeden sonucu gördüm o gün kan verdim kanda da çıktı erken değil bence yapmalısın:) yaptıysan da kan testi ver en azından kesinleşsin için rahatlasın
Ftmasln Canım benim kan testinde bile ilk gecikmemde çıkmadı ikinci gün tekrar yaptım çıkto bence hiç durma hemen şimdi git kan testi ver hangi şehirdesin
aslihananne Asellllllllllll iyi akşamlar mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın 🥲 var gibi duruyor kan testi verebildiniz mi?