Asellllllllllll Merhabalar arkadaşlar ben en son 20 martta adet oldum âdet günüm 4 gün geçti uygulamayı bunu sormak için yükledim sizce test yapmak için erkenmi ne zaman test yapmalıyım içimden Bir his hamile olduğumu söylüyor:)
basakc36 Asellllllllllll Merhaba ben adetim 5 gün geçmişti test yaptığımda çünkü daha önce hiç bu kadar gecikmem olmamıştı:))
Bguzeel Asellllllllllll ilkinde 5 gün bekledim yaptım. İkincide daha 1 günlül gecikme bile değildi gece yaptım direk çift çizgi gördüm🤣
Nlnmtn Asellllllllllll ben de 6 gün geciktikten sonra test yapmıştım genelde bir hafta diyorlar daha net ve doğru çıkıyor diye ama erken gebelik testleri de var emin olmak için bı gün daha bekle istersen benim çok net iki çizgi çıkmıştı henüz erkense daha silik çıkıyormuşfalan öğrendigimde 4 haftayı geçmişti
Dlntkesn Asellllllllllll erken gebelik testi yaparsan net olur canım ben adet olmam gereken gün yaptım silik çıkmıştı yapabilirsin bence 😊 inşallah vardır aminnnn
prens_prenses_annesi Asellllllllllll erken testi fln yapma norml test al yap bn 10 gun vrdi adetime onunla ogrendim
Asellllllllllll prens_prenses_annesi gerçektenmi adete 10 gün kala ne güzel bende yapmak istiyorum ama erkenmi diye yapmadım birtürlü
Nlnmtn Asellllllllllll rica ederim öyle oluyor ben de kabullenemedigim için regl olurum dye erteledim 6.gun baktım sabırsız oluyor insan şimdi 26 haftalığım senin de gönlüne göre olur inşallah zor ama güzel bir süreç ❤️
Zeynepacar35 Asellllllllllll inşşalh cıkar benımde adet olacagım gun yapmıştım çıkmıstı erken gebelık testinde
Asellllllllllll prens_prenses_annesi merhabalar testi dün gece yaptım fotoğrafını attım bakabilirmisiniz
Betul-97 Asellllllllllll Benimde 4 gün geçmişti kasıklarımda çok ağrı vardı doktora gittim hamile olduğumu bilmiyordum kistim vardı o büyümüş ondandır dedi yine de kan verdim gebelik için eve gittiğimde de test aldım silik çıktı kan sonucum 69 çıktı. Erken değil bence bende sizin gibi 4 gün gecikmeli öğrendim hakkınızda hayırlısı olsun 😊😊