Hey_makaron Kızlar sanırım az önce ilk tekme geldi 🥰 15+1 günlüğüz. İlk hamileligimde 20. Haftada hissetmiştim bu kadar erken olmasına şaşırdım😊 tekme değildir demeyin hissettim farklı ve belliydi🥰 bu haftalarda hisseden varmı ?
Cilginanne2bebeli68 Hey_makaron ya benim de ikinci gebelik kızımı 18 haftalikken hisettim bunda 17+6olduk tık yok erkek bebek bekliyorum
Dlntkesn Hey_makaron yanlız nasıl travma olduysa hemen heves kırmasınlar diye uyarıya geçiyoruz 🤣🤣🤣 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼 gözünüz aydın
kar_kristali Hey_makaron o haftalarda ayırt etmek zor aslında. Zayıfsanız göbek kısmında yağ oranınız azsa bu mümkün
KurabiyeninAnnesi123 Hey_makaron ilk kızım da 17 haftalikken uzun yol yolculuğunda ilk sert tekmesni yemiştim😍 inşAllah 2.de be de bu haftalarda hissederim
Hey_makaron Cilginanne2bebeli68 maşallah Allah bağışlasın🌸 ikinciler daha erken hissedilir diyorlardı ama ben inanmiyodum pıt pıt biseyler oluyordu ama bu baya belliydi yani benim hissettiğim, başladık sanırım biz 🥰 darısı size inşallah 🙏♥️
Hey_makaron Dlntkesn evet ya burda kötü niyetli bişey demesen bile bazen yanlış anlaşılabiliyor yada herkes kendi doğrusunu kabullendirmeye çalışıyor , bende illa biri oyke der diye düşüp ön savunma yaptım ♥️ 😊😊
aysegulalatas İlk tekmeyi şuan hissetmem peki 20+2 deyiz ilk defa hissettim ilk gebeliğim mutluluktan ağladım çok tuhaf bir hismiş🥹🥹🥹😍😍🙈
nilgun_41 Hey_makaron benimde ikinci gebeliğim 14 haftada kipirdanma gibi hissetmiştim şuan 20 haftaligiz baya net dönmesini tekmesini hissediyorum uzun zamandır ama ilkinde daha geç hissetmiştim
sedagullux Hey_makaron ben 19 haftalığım ilk başta anlamadım ilk gebeliğim sonra hamile olduğum aklıma geldi ve hareketlerini anladım 🥹
Plakkafa_ 48 kilo ile kaldım şuan da 50 yim 😑 ilk gebelik ondan mı acaba hiç hissedemiyorum hattaa geceleri falan sürekli elim karnımda gün içinde de çalıştığım için belkide tempodan hissedemiyorum ultrasonda da hareket ettiğini hiç görmedim uykucumu acaba 😑😄