Ceylano Haftaya çatı muayenem var çoğu kişide ya lekelenme yada su gelmesi olmuş sizlerde de oldumu acaba
kader_ozol Ceylano benim su değilde sert yapıda bir akıntı gibi geldi 38. Haftam doldugunda dogum yaptım
Busraabusraa Ben çatı muayenemi bugün oldum ama daha ne kanama oldu ne su gelmesi 39. Haftadayım keşke gelse diye bekliyorum
Temmuzmucizesi26 Busraabusraa sizin haftanız gelmiş uyarmadı mı doktor nasıl yaptı çatıyı hafifçe mi. Beni ilerleyen haftalarda uyaracak sanırım artık
Ceylano Busraabusraa bnede haftaya olucm canm benimkide gelsin diyorum peki acıdı mi ben ilk defa olcam da
Busraabusraa Temmuzmucizesi26 uyardım dedi ama daha bişey yok bekliyorum hatta kanama olabilir dedi ama tık yok valla
Mayaaa34 Keske gelse 38 haftaligim 34 den beri cati muaynesi oluyorum kanama bile olmadi su gelmesi birak🤦🏼♀️
Ozgeveysi Ahrez ya bende dün oldum çatı muayenesi ama hiç bişi gelmesi bide şu nişan kanaması mevzusu herkeste oluyor mu benim aşırı yoğun akıntım var sadece
Ahrez Ozgeveysi Nisan herkeste olmuyor, doktor cati muayenesi yaptigi zaman 2 gun icinde dogum icin gorusuruz dedi ve gercekten ertesi gun dogumum gerceklesti. 33 haftadayim suan bende de akinti var fazla.