Meryemmmm Bebeğimin kilosu bi hafta geriden geliyormuş böyle bi sorunla karşılaşan var mı yada neler yaptınız bebeğiniz kilo alması icin ?
Ozlemr Meryemmmm belki de geç döllenmedir. Sonuçta adet günümüz baz alınıyor ama kimin ne zaman hamile kaldığı tam da belli değil. Ama bebek kilosu için kaşar peynir, süt, ceviz, muz tavsiye ediyorlar arkadaşlar hep öyle gördüm
Meryemmmm Ozlemr yk cnm günüm herseyim tam sdce dddi 1 hafta fark var kilomuzda sigara içen biri varsa evde icirme dddi ama korkulacak bişey yk dedi
irem5889 Meryemmmm merhaba daha önceki yorumlarinizdan doktorumuzun aynı olduğunu gördüm banada aynı şeyi söyledi bebegin kilosunun 1 hafta geriden geldiğini sigara içilmesin yanında dedi 36. Haftamda bebeğin gelişiminin durduğunu ve bebeği alması gerektiğini söyledi ben perinatoloji doktoruna gittim bebek gelişiminin normal olduğunu herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi şuan 38+3 teyim bı problemimiz yok takibini şuanda aynı hastanede defne Hanim yapıyor.
Meryemmmm irem5889 hadi ya bende 27.haftamdayım hic öyle bişey demedi gecen hafta kontrolde normal demişti şimdi böyle dddi 3 hafta snra kontrolüm var bakalım ne diycek sizin adınıza sevindim ama 💕
irem5889 Meryemmmm bide ultrasondan ultrason a göre değişiyor ölçümler bol bol muz yiyin maden suyu çiğ badem fındık ve ceviz bebeğe kilo aldiriyor
Mucella Benimde şuan 35+6 günlük hamileyim 2 185 gram bebeğim bana da bir hafta geriden geldiği söylendi bende sürekli muz kaşar peynir yiyorum bakalım
Meryemmmm Mucella vallah bende yiyicem inşallah ise yarar sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize 🙏💕
Gullac35 Mucella 36+3 haftalikken gittim 2568 dedi. Plesantam yaslanmaya baslamis.kilo alim durursa bebegi aliriz dedi doktorum. :/ insallah kilo alir.
irem5889 Meryemmmm rica ederim inşallah faydalı olur tonton bir bebiş olur sağlıkla kucağınıza alırsınız😇😇
Meryemmmm irem5889 heheh çok teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli alalım da minnoslarımızı hersey onlar icin 😇😍