esmaerdemir Affedersiniz tuvalette iken peçete ile kuruturken akıntı ile karışık çok çok az kahverengi lekelenme oldu 39+1 günlük gebeyim ama çok azdı kahverengi kısım zaten bugün aşırı akıntım olmuştu ayrıca üç gündür de ishalim acaba nişanım mı geldi
fermaneva01 esmaerdemir nişan olabilir canım ve nişan devamlı gelir bazen kahverengi bazen kırmızı bazen pembe
esmaerdemir RezMom sancım yok ama bugün hep kasıklarım belim ağrıyordu ama hafif ağrıydı yürüyüş yaptım eve gelip ütü yaptım ayakta kaldım tuvalete gidince gördüm çok şaşırdım artık doğurmak istiyordum zaten ama hastaneye gitmeli miyim
Selbi777 esmaerdemir haftanız da geldi ,aslında doğum belirtileri saydıklarınız, hadi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ✨
RezMom esmaerdemir benim saba 10 gibi nişanım da gelmişti sancım da vardı adım atamıylrdum hastaneye gittim hiç muayene bile etmeden doğum sancısı değil bebek kanala girmeye çalışıyor deyip eve gönderdi gece oldu dayanamadım gittim tekrar hastaneye 6cm açılmam olmuştu o yüzden aksatmayın en ufak değişiklikte gidin bence hastaneye
esmaerdemir Senad Gittim doktorum nişan dedi ayrıca bi iki güne gelir dedi kanala oturmuş dedi baya eli kulağındaymış
elmaelmaelma Nişan gibi görünüyor anlattığınıza göre. Ayrıca doğumdan birkaç gün önce ishal de olabiliyor. Doğumun yaklaştığının belirtisi gibi söyledikleriniz.