Dml991 Merhaba 20+5 olduk bikaç gün önce kontrol vardı fakat sırtı dönüktü yüzünü göremedik yarın sabah tekrar gidicem acaba hareketli olması yüzünü göstermesi için önerebileceğinz bişey var mı 🌸
Bsrrgl Dml991 çikolata meyve suyu yaptım giderken herseferinde çok hareketliydi maşallah yüzünü gördüm hep. Detaylı da da özel pozlar verdi bize 😅
Dml991 Freefam deniyimm teşekkür ederim acaba yediğimiz ne kadar sürede bebeğe gidiyo bilginiz vsr mı
Freefam Dml991 biz cinsiyetini netlestirmek icin donmesini bekliyoduk bi turlu donmuyodu en son doktorum cik bi merdivenlerden cik gel bi de cikolata ye dedi 10 dk icinde tekrar girdik ultrasona donmustu bi sefer baya da hareketliydi
Mervepera Dml991 göstermeyince göstermiyor valla çikolatayda inancım kalmadı 🤣 26 küsürüm 1 kere gördüm geçen haftalarda onun haricinde oda zoraki yandan asla göremedim napsak olmadı detaylıda bile ugrastılar sonuc hüsran 🤣🤣
Alpsmommm Dml991 ultrasona girmeden 15 dk önce falan çikolata ve vişne suyu için hareketli olur yani ben hep öyle yaptım bu 2. Hamileliğim bunda da öyle yapıyorum
Dml991 Yüzünü göremedim yine ya tüh neyse erken daha napalım bakacaaaağğğzzz 😅 popo tepede kafa aşağıdaydı 🙄
Enfal_06 Dml991 ben birşey yemedim fazla iki lokma ekmek su içtim gittim ama yüzünü doktor kendisi verdi Perintoljiye yönlendirmişti doktorum 18+4 yüzünü ultrasyonda görmedim ama renkli olarak bana verdi çok sevindim 😂