meral12- skorlaelci2_ bende de durum ayni 32. Haftadan sonra hareket azaldı günde bı kaç kere falan hareket ediyor doktorum suyun vs normal kalp atışları da düzenli bı sıkıntı yok dedi ama insan ister istemez panik oluyor
Sevgi_2104 skorlaelci2_ bende 30+1 gün içinde az az hareket ediyor yarın doktor kontrolüm vardı soracağım
Emcoysss Selbi777 skorlaelci2_ ben tetanoz aşısı olduktan sonra ⅔ gün hareket hissetmedim doktor direk tetanoz aşısını sordu o yüzden de olabilir azalma
skorlaelci2_ meral12- evet benımde öyle endıselenıyorum ama elım değil işte tatlı falan yersem hareketlerı oluyor
Selbi777 Emcoysss Farklılık gösteriyor olabilir mi acaba, benim bebem hep hareketli aşı maşı dinlemiyor. Peki siz kendinizi nasıl hissettiniz aşıdan sonra?
Sevgi_2104 Ozgednc birşey soracağım 🤭 benim kızım pek tekme atmıyor ama sürekli karnıma sürünüyor sanki itekleme yapıyor karnım ordan oraya gidiyor baştan beri pek tekme atmıyor haftamız günümüz aynıymış sizde nasıl 😄
Ozgednc Sevgi_2104 30 haftadan önce baya tekme atıyordu korkuyordum aniden yapinca hatta dışarıdan da belli oluyordu ama bu hafta dediğin gibi kayıyor sadece :))
ezgib23 30+3teyiz ben de iki üç gündür daha az hareket hissediyorum normalde her akşam çok bariz hareket ve tekme hissederdim şimdi çok az. Yorgunluk stres etkili midir bilmiyorum