hunilimom basakc36 10 gün felandi galiba e nabiza düştü doktor ekranında gözüküyor sonuç r nabizda sadece kan sonucu gözüküyor
Meltemm21 basakc36 bişey sormak istiyorum ikili tarama testi yaptırdığımızda Allah korusun herhangi bi sorun olursa anne karnındayken müdahale edilebiliyor mu ?
basakc36 hunilimom Doktorum bana bi hafta sonra gel dedi sonuç için e nabıza bakıyorum hiçbir şey yok
hunilimom basakc36 normalde 2 haftada çıkıyor zaten sonuçlar kan verirken öyle demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
basakc36 Meltemm21 İkili testte down sendorumu riski var mı yok mu diye bakılıyor.Down sendromunun bir tedavisi yok.Genetik hastalık var mı yok mu diye bakılıyor
E_Duha Meltemm21 hayır canım hiç bi müdahale edilmiyor yani kişi belki gebeliğini sonlandırır falan diye ama hiç bi sonuç %100 değil hepsi olasılık rabbim bebeklerimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Momofates Ben özelde yaptırdım 2 gün icinde cıktı ama e devlete düşmesi 2 haftayı buldu. Özelde yapılınca sonuc hemen hızlı cıkıyor ve arayarak bilgilendiriyorlar
Aysenur_2022 Devlet hastanelerinde tarama testi için randevu nasıl buldunuz Peki? ben randevu için girdiğimde çogu hastanede tarama testi ve detaylı ultrason yapılmamaktadır diyor o yüzden randevu alamıyorum napmam gerekir bilginiz var mı
Meltemm21 basakc36 doktorum çok ısrarcı olmazsa yaptırmak istemiyorum hamileliğimin stresli geçmesini istemiyorum bide kesin sonuç verilmiyor galiba
basakc36 Meltemm21 Evet canım kesin sonuç verilmiyor.Sadece Allah korusun bir şey varsada hazırlıklı olmak için yaptırmalıyız diye düşündüm ben yaptırdım henüz çıkmadı sonuç zaten zorunlu değil onun yerine detaylı ultrason yaptırabilirsin.Sağ Salim hepimiz bebeklerimiz kucaklarımıza alalım inşallah 🙏