BirAskMasali1323 Caglab ben de dün gittim ikili tarama için doktoe uygun pozisyonda değil dedi öğrenemwdik yaa sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kıcağınızaalın inşallah🥰
Bett35 Kızım olcak nasipse ilk haftalarda yemek bile yiyemezken limona tuz döküp yerdim midemi rahatlatıyordu. şimdi 27. haftadayım tatlıda yiyorum ama erik ve dondurma bağımlısı oldum resmen
Emel_aslan06 Kilolarca 18 haftama kadar limon yedim sadece 🍋 şimdide ekşi olan herşeyi yiyorum sadece ekşi yiyebiliyorum oğlum olacak🙏 ilk gebeliğim dede ekşi yerdim ondada oğlum oldu🤗🧿🙏
Emel_aslan06 Kozdmr iki gebeligimdede hep ekşi yerdim limon erik ekşi yeşil elma yerdim ikiside erkek 🤗🤣🙏
Karanfil19 Valla ilk aserdigim şey domates turşusu oldu acı olan ve eksi olan herseyi çok sevdim halen de öylee tatlıyı çok seven biri olarak canım hiç tatlı istemedi ve oğlumuz olacak biz hep kız düşündük ama bize ters köşe yaptı 🤣
Melisaaltnblk Kozdmr ay ben hamile oldugumu bilmeden etli yaprak sarma cok canım istemişti ağzıma tadı gelmişti resmen hamileliğimi öğrendikten sonra deli gibi yeşil zeytin yedim bir de canım nektari çekmişti bebişim kızmış
Firstpreg Kozdmr Turşu, limon, erik vb. Ne kadar ekşi ve tuzlu şey varsa 6 aylık olana kadar yedim. Oğlum oluyor 💙
BirAskMasali1323 zelis63 tabi canım geçen gittim bebiş göstrrmedi 1 hafta sonra yine randevum var belli olursa söylerim
Nzlelms Kozdmr Ben normalde tatlı severim hamilelikte birlikte tatlıdan uzaklaştım, canım hiç tatlı yemek istemedi. Ekşi, baharatlı ve tuzlu yiyecekler yiyorum şu an 19. hafta hala daha öyle.. Cinsiyet erkek 🥰