Freefam Kozdmr ilk kizimda tursu yiyodum surekli hatta suyunu kafama dikip iciyordum ikinci kizimda kestane sekeri istedim hep tatli da yesek eksi de yesem kizdi 😬
huysuz__ Kozdmr ilk kızım ve oğlumda ekşi tatlı ne varsa yerdim, Bebiş de kız, deli gibi erik çağla aşerdim, çıktı çıkalı baya yiyorum gözüm doymuyor 😅😅 gerçi ilk iki bebeğimle herşeyim aynıydı, 3. Gebelik aşırı farklı geçiyo
Cilginanne2bebeli68 Kozdmr limon turşu yedim 9 ay kizim oldu şimdi de tatlı delisi oldum oğlus bekliyorum inşallah
Suliss76 Kozdmr Bende aşırı ekşi şeyleri aşeriyorum çileğin üstüne limon sıkıp falan yiyordum geçen doktora gittim %90 erkek dedi 😅😅 detaylida net belli olur dedi bence tatlıya eskiyle alakası yok 😅
zelis63 Kozdmr limon yedim tuzla tozbiber 2 şer 3 er yerdim 2. Oğlum yolda yine 😀😀 eksinin kızla alakası yok
BirAskMasali1323 zelis63 Baharatlı acı şeyler deli gibi yemek istiyorum bende yani baharat acı vesaire erkeğe mi delalet diyosunuz ben ne ekşi ne tatlı ben deli gibi baharatlı şeyler tüketmek istiyorum🥰😂
kader_ozol Kozdmr ilk kızımda ekşi aşeriyordum kızım oldu simdi ikinci hamişliğimde yine ekşiye zaafım birikti bidaha kızım olacak 😄♥️
merveoflu Kozdmr Tatlı sevmeyen biri olarak hamile kaldığımda tatlıya açtım resmen 😀erkek olacak allah izin verirse ☺️ ilk aşerdeğim karpuzdu ocak ayında ☺️ peşinden hep Tatlı ile devam ettik.
BirAskMasali1323 goksirius ben de 13 haftalığım benimde aynısı tatlı hiç görmek istemiyorum bende hep baharatlı acı şeyler yemek istiyorum yiyorumda cinsiyetim henüz belli değil ama erkek hissediyorum tüm testler takvimlerde herşey erkeği gösteriyo ama bakalım cinsiyet ne olucak
Caglab BirAskMasali1323 ben de deli gibi acı ve ekşi yiyorum. Yarın cinsiyet belli olacak ama erkek hissediyorum.
Canan-06 Kozdmr tatlı düşkünü olan biriyim kızımda çok canım istememişti şimdi oğluşumu bekliyorum çikolata kavanozuyla gezecem az kaldı 😂birde anlamsız bir şekilde erik yiyorum tuzlayıp 😂hepsini bir arada yaşıyorum bu sefer
esmaerdemir Kozdmr ilk başlarda deli gibi tuzlu salatalık yedim sonra da 7 ay boyunca çilek kızım olacak
Mayismom Kozdmr ilk aşerdiğim şey işkembe çorbası 😅 ilk zamanlar da hep turşu aşermiştim kız sandık ama sonra turşu tamamen gitti 8 ay boyunca çikolata yedim resmen, oğlumuz olacak 💙
ebru1221_ Kozdmr deli turşu ve limon yiyorum 😂 herşeyi ekstra limonlayarak yerim 😂 ama arada canım tatlı da çekiyo çoğunlukla geceleri 😂 kızım olucak 🌸 iki oğlumda da hep tatlı şeyler yemiştim ekşiyle pek aram yoktu ☺️
hepoyleolurzaten__ Kozdmr Deli gibi erik ve çilek yiyorum 😂 Bittiği zaman strese giriyorum 😂 Allah başka dert vermesin nerde çilek görsem saldirasim geliyor İkiz gebelik 19+5 cinsiyetlerimiz bı kız bı erkek ☺️