Nurci Yagmurakyurek enzadan almıştım aynı model var mı bilmiyorum 7 yıl oldu çok memnunum resim nasıl yükleniyor bilmiyorum ama 🤭
Merve_3351 Yagmurakyurek Gri alicaksan cok dikkat et kumaşına felan 2 yıl oldu köşe takimi bellonadan almiştik rengi attı hemen
Saba00 Yagmurakyurek 9 yıl önce aldım bellonadan krem rengi ozaman pembe modaydı ama ben krem aldım iyikide almışım 😁çok güzel ve sağlam
Nurci Yagmurakyurek gri keten kumaş benimki sadece berjeri koyu pembe almıştım ozaman modaydı 😬 ben çok memnunum koyu renkten ve özellikle keten kumaştan kir tutmuyor birde benim takım oturma ve yaslanma minderleri komple çıkıp makinada yıkanıyor
Aymirac Yagmurakyurek kumaşını keten almayında ne alırsanız alın bin pişmanım su dökğlse su lekesi kalıyo silsen bez lekesi izleri koltuk örtüsü kullanıyorum
metemom_ Yagmurakyurek kesinlikle siyah beyaz almayın benimkiler tam siyah beyaz olmamasına rağmen iki yılda renkleri attı kaplatacağım en kısa zamanda
Merve_3351 Yagmurakyurek Benimki bu takım biz kahverengi yerine lacivret kumaşı seçmiştik cokcok güzel kumaşı griside çok güzl
metemom_ Merve_3351 öyle canım koltuklarım aşırı rahat olmasa çöpe atardım direkt ama sırt bel ağrısı çekenlere özel tasarlanmış bizim yataktan bin kat daha rahat 😂
EceNaz26 Yagmurakyurek benim takımlarım böyle asla leke tutmuyor kadifemsi kumaşı çok memnunum tek sıkıntısı oturup kalkınca küçük resimler bırakıyoruz 😂 kedicik asla zarar veremiyor bu kumaşa tüyde tutmuyor
iremaskin Yagmurakyurek https://www.gundogdumobilya.com.tr/truva-koltuk-takimi-vizon Gundogdu mobilyadan almistik truva modeli diye geçiyor asiri asiri memnunum kumasi asla leke tutmuyor islak mendille bile her leke cikiyor hemen birde ben vizon rengini aldim sandigi yok altinda ama yatak oluyor cokta rahat memnunum 👍🏼