Nurrr499 Hanımlar erkek bebeginiz hangi tarafınızda veya kız bebeginiz genellikle ne tarafınızda sagmı solmu gören herkes yanıtlarsa cok sevinirim 💕
annelik_4 Nurrr499 benim erkek çoğunlukla sağ tarafta duruyor sola aşağı yukarıya da çıkıyor ama genelde sağda duruyor ablamın 2 oğlu oldu ikiside hep soldaydi dedi bence değişir kişiden kişiye göre cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Yusufeymenimm Nurrr499 iki oğlum var ikiside sağdaydı suan kızıma hamileyim solda ama ne kdar doğrudur bilemiyorum ☺️
Sinemyiss Benim soldu ve bende sağ ve sol olayını duymuştum. cinsiyete kız dediler. 26. Haftaya geldim . Hâlâ kız diyorlar.
Nurrr499 Kızım sagdaydı bu seferki solda, cinsiyeti henüz bilmiyorum perşembe günü detaylıda ögrenirim muhtemelen
mutlubibekleyis keseyi bilmiyorum da 34. haftadayım oğlum hala sağımda bi türlü gitmiyor başka yere 😂
Yenibirannee Nurrr499 alakasi bile yok. 2 tane kızım var ikisinde de birisi sağ taraftaydi birisi sol tarafta. hatta şekilleri bile farkliydi. ilk kizimda kese kuru fasulye şeklindeydi ikincisinde yuvarlakti 😁😁
Lalemmm12 Nurrr499 bende inanmıyordum ama öyleymiş gerçekten erkek sağda kız sol daymıs nerde fark ettim kuzenimle farklı aylarda hamile kaldık onunki kızdı benim erkek o doğurdu tabi ben sağa yatınca rahattım o sola yatınca o ilişkide hep sola yatmış ben sağa ve öyle de oldu gerçekten