Begolass Kizlar selammm, 1 hafta once beta vermistim 11 cikmisti. Bu hafta tekrar verdim 365 e yukselmis. Cok heycanlandim ilk deneyimim hicbir sey bilmiyorum kac haftalik oluyor acaba artis normal mi sizce rahatca gebeyim diyebilir miyim 🥺
Hulo2105 Begolass betaya göre hafta belirlenmiyor. Son adet tarihinizden başlayıp bu güne kadar sayarsanız haftanız çıkar. Ayrıca evet hamilesiniz ❤️
goksirius Begolass sanırım 4 haftalık oluyor ama sen birazcık erken öğrenmişsin sanırım 2 günde bir beta hcg verip düzenli artıyormu diye bakman lazım aynı saatlerde aynı hastane vermen sonuc icin daha onemli bence
E_Duha Begolass bence kalp atışını duymadan kimseye söylemeyin garanti olur sizin için hcg ye görede hafta belli olmaz sat göre hesaplayabilirsiniz
Begolass Hulo2105 son adet tarihimin ilk gunu 8 mart ama cocuk dusunmeye sonra basladim yine de 8 marti mi sayacagim kafam cok karisik 🥲 tesekkur ederim bu arada 🌺
numix Son adetinizin ilk gününden hesaplanır kaç haftalık olduğu 🥰 kaç gün arayla kan vermiş oldunuz?
Busrarefkac Şu an artış için bir şey diyemeyiz ki canım. Sen perşembe bir daha aynı saatte kan ver 2 katı artması gerek. Hayırla olsun inşallah 🌸🙏🏻
Begolass goksirius gercekten cok erken tamamen sansa ogrendim aslinda 😅 yarin bir daha gideyim ozaman tesekkur ederim 🌺
Begolass E_Duha okadar heycanlandim ki ailemin buyuk kismiyla paylastim gibi bir sey oldu. Sonradan pisman oldum ama 🥲