Yakamozlu 19 Mart sat 10 Nisan 48 13 Nisan 184 16 Nisan 705 18 Nisan 1625 20 Nisan 3795 23 Nisan 9893 Genelde iki gün arayla verdim, en sonuncusunu 3 gündü az artmış gibi geldi, sizce bir sıkıntı var mı?
Bengo Yani normalde 2 günde bir vermen gerekiyordu yani gün aşırı bu süreler çok farklı bazıları 3 gün bazıları iki doğru bir sonuca varılmaz sen 2000leri gördün mü keseye baktır aşkım. Çünkü ben bir gün böyle terslik yaptım doktor çok kızdı karıştırmışsın diye ondan yani
Yakamozlu Bengo Keseyi gördük aslında, bir sağlıksız gebeliğim olduğu için bugün gidip kan verdim birazda meraktan işte. Çok tedirginim bu sefer korkuyorum biraz sanırım… Çok teşekkür ederim ama çok tatlısınız 🤍🌺
Yakamozlu Busrarefkac Bu sağlıksız Birşey değil dimi? Keseyi gördük zaten çok şükür 🤍 Biraz meraktan gidip baktırdım, daha önce sağlıksız bir gebeliğim olmuştu o yüzden 🥹
Bengo Yakamozlu kız kese varsa kanı boşver artık kanla işin yok inşallah sağ salim kucağına alırsın ❤️
Busrarefkac Yakamozlu yoo sağlıksız değil. Kese göründüyse betanın önemi yok. Sakın kendinizi şartlamayın. Benimde talihsiz bir şey başımdan geçti. Herkesin geçer. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ama bir daha olacak diye bir şey yok korkmayın lütfen 🙏🏻🌸
Gzd3559 Beta hcg 21670 6 hafta 3 günlük sizce değer normal mi tüp bebek Hala kese bakılmadı 7. Hafta dendi sizce bir sıkıntı var mı