leyze Serendipity16 şekerim yok benim bebekte önden gidiyormuş şuan nasıl durumunuz bebiş hala önde mi gidiyor yoksa haftayla uyumlumu?
Serendipity16 leyze yok haftasıyla uyumlu artık zaten kilo olarak önden gitmesi tehlikeli değilmiş sadece normal doğum açısından zormuş bi de doktorum genetik olabilir demişti bende 4 kilo doğmuşum mesela
Sermec27 leyze ikinci oğlumda su fazlalığı çıkmıştı şekerden dolayı sorunsuz doğum yaptım üçüncü oğluma hamileyim yine şekerim var ve suyum yine 1 tık fazla
Sermec27 leyze ikinci oğlumda 22 de detaylı ultrasonda belli oldu üçüncü oğlumda 26+6 da farkedildi 30+6 da gittiğimde daha normale döndüğünü öğrendim
leyze Sermec27 çok şükür maşallah bende de 26. haftada farkedildi bakalım 30. haftaya girdiğimde randevum var merak ediyorum günler zor geçiyor
leyze Sermec27 diyet yapıyorum ama öyle sıkı bi diyet değil hamur şeker makarna tüketmiyorum ekmek de yemiyorum endol fitil verdi bide
Sermec27 leyze ben fitil kullanmamıştım.cok fazla olmadığı için sanırım zaten şeker olduğu için de diyet yapıyordum bir sorun yaşamadım inşallah tamamen düzelir
leyze Sermec27 fitili bi kere kullan dedi.. normalinden bi tık fazlaymış artık o kadar kafaya takıyorum ki psikolojik olarak biticem
Teachermom20 leyze evet bende ilk gebeliğimde su fazlalığı yaşadım oğlum iri bir bebekti 37+2 de 39+4 e uyumlu olarak doğum yaptım 🤭 endişelenmeyin 🙏🏻
Sermec27 leyze inşallah sorun olmaz Allah’ın izniyle çok takma inşallah düzelir suyumuz sağ salim doğum yaparız Allah’ın izniyle
leyze Teachermom20 maşallah benimde 29haftalık ama ultrasona göre 31 haftalık önden gidiyor bende merak ediyorum adet tarihine göre mi gelicek yoksa ultrason tarihine göre mi🙈
Teachermom20 leyze eğer haftası ultrasonda adet tarihinden epey önde olursa 37 haftayı da doldurmuş olursa doktorlar alıyor bebek strese girmesin diye çünkü benim oğlum 37+2 de 39+4 e uyumluydu suyumda fazla olduğu için aldı.