Gulklcc 4 aylık gebeyim bebeğimde ciddi sorunlar ortaya çıktı doktor her an kalbi durabilir dedi. Öyle bir durumda ilaçla düşük yaptıracağız dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ilaçla düşük nasıl oluyor
matmazelinbeybisi Gulklcc canım ilaçla düşük bildiğim kadarıyla bana yaptıkları gibi yapabilirler :( yani hem ağızdan hem vajinal yoldan hap verecekler ve doğumun başlamasını bekleyecekler
Meryemkirci Gulklcc benim de ayni problemlerden bebegimi ilacla düşürdüler. Fitil verip, sancinin ya da suyunun gelmesini bekliyorsun daha sonra normal dogum gibi geliyor bebek sonrasında kurtaj islemi yapılıyor.
Gulklcc Beyzatls ense kalınlığı normalken bir anda 5 mm’ye kadar yükselmiş. Vücudu tamamen ödem ve kalp rahatsızlığı
Gulklcc Beyzatls Türkiye hastanesi, Acıbadem ve Okmeydanı SSK ya gittim. Doktorlar da şaşırdı 2 3 hafta içinde birden gelişen bir olay 😔
Gulklcc matmazelinbeybisi doğum gibi mi olacak 😔 aşırı korkuyorum çok mu ağrılı oluyor daha önce de düşük yaptım 5 haftalıktı o bile ne kadar zor oldu bunda nasıl olur kim bilir 😔
Gulklcc Meryemkirci ikili test yaptırdım her şey temiz çıktı 3 aya kadar hamilelik normaldi. 4.ay kontrolüne gittim hoca da ben de şok geçirdik
Meryemkirci Gulklcc ben 13 haftalikken yaptim fiziksel olarak aci cekmedim ama psikolojik olarak zor bir sinavdi. Rabbim kolaylik versin insallah
matmazelinbeybisi Gulklcc evet normal doğum gibi olacak ama içinde parça kalmazsa kürtaj yapmalarına gerek kalmayacak🥺 hiç merak etme normal doğum yaparmış gibi hareketler yap kolaylaştır 😞