Ecoasd Anne oldugumu öğrendiğimden beri cok tedirginim istiyerek bir gebelikti planlıydı , ama işler ciddiye binince herkesi sorgular oldum.. böyle hisseden anneler nerdesiniz 🥹
Fatm_ Ecoasd benimki daha çok anksiyeteden dolayı hamile kalma ve doğum korkusu saçma sapan düşünceler yani bilemiyorum 😂
Sevvalll42 Ecoasd BEN 🥹korkuyorum bişey olcak diye ama rahatlamaya çalışıyorum başka çare yok böyle 9 ay geçmez
OktaycanveAnnesi Ecoasd o zaman şöyle anlatayım şok ol biraz.Düğünümüz olacaktı ailevi nedenler vs olamadı ayrıldık.Sonra birlikte ortak iş kurmak zorunda kaldık çünkü birlikte borç yapmıştık ve ödemeliydik işi kurduk birlikte çalıştık 4.ayın sonunda kendimde tuhaflık hissetmeye mide bulantılarımdan ötürü çalışamamaya başladım.Acile gittiğimde hamile olduğumu öğrendim.Daha ilginci aynı gün özele koşup bebeğin 4 ayı geçtiğini erkek olduğunu öğrendim😄Biz evleneceğiz düğün var diyip korunmayı bırakmıştık.Meğer hemen kalmışım:))Şimdi Allah ın izniyle az kaldı evlendik tabi😃
Ecoasd Lykiav ilk gebelik , başarabilicekmiyim , kötü huylarımızı bastırabılecekmiyiz vs vs birsürü düşünce
y-eda OktaycanveAnnesi yani bunu 4 ay boyunca nasıl anlamadın 1 regl oldumu2 bulantıların ilk aylarda olmadımı yani gögüs büyümen belinin kalınlaşması duygusallaşma bir kadında birsürü değişiklik oluyor helal olsun valla çok ilginç
OktaycanveAnnesi y-eda hormonal bozukluğumdan ötürü gecikmem hep oluyor zaten diye geçiştirdim göğüslerimde biraz tuhaflık hissedince test alıp yaptım ama negatif çıkınca hiç ihtimal vermedim zaten asla bir belirtimm yoktu sadece çok iştahsızdım en son bir süre kusunca gitmeye karar verdim
Lykiav Ecoasd vallaha bende de o kaygı vardı. 2 yaşına girecek her şey çok güzel ilerleyecek diye bir şey yok. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Stres yapıp bebeğinizi de kendiniz i de olumsuz etkilemeyin. Kucağınıza alınca her şey geçecek 🥰
Esrackc Ecoasd burcunu bile ayarlı planlı programlı şekilde yaptık. O kadar istekliydik. Ama hamile olduğumu öğrenince öyle panikledim ki ben nasıl yapacağım dedim. Daha evliliğe tam anlamıyla adapte olamadım anneliğe nasıl olacağım dedim. Şimdi gün sayıyorum bebiş için ve bir an önce gelse yavrum diyorum 💕💕 Allah içinize veriyor o isteği o gönül rahatlığını yani. İçgüdüsel olarak hazırlanıyorsunuz.
Sinemyiss Ecoasd ben çok kötü hissetmiştim kendimi. Allah’ım esirgesin tabiki ama bu duruma alışmam zaman aldı. 26. Haftamdayım ve şuan zamanının gelmesini dört gözle bekliyorum. Gerçekten bu süreçte insan alışıyor ve kabulleniyorsun. Bende isteyerek hamile kalmıştım ama hamilelik sendromu yaşadım sanırım.şuan düşüncem Allah’a şükürler olsun tabiki. Sizinde hisleriniz emin olun değişir.🤗
Mst12 Bu hamileliğimden önce bir düşük yaşadım o yüzden herseyi çok sorguluyorum ona bişe olmasın tarzında bu beni çok yoruyor gerisi çok güzel geçiyor