Delice_zeytin Kızlar bugün doktorum detaylıda fıtık olduğunu söyledi , 2. Doğumda düzeltilebilir dendi böyle bir durum yaşayan var mı
eceyc314 Delice_zeytin benimde sezaryen olalı 4 yıl oldu ama doktorum sanki 1 yılmış gibi görünüyor dikişlerin dedi geçen kontrolde. Nasıl oluyor anlamadım. Karnım büyüdükçe dikiş yerimde ağrılarım arttı. Sizin normal ultrasonla mı fıtık dedi acaba. İdrarımı asla tutamıyorum ve idrar kesesi sürekli sıkışık görünüyor ultrasonda. Doktorum sezaryen yaparken duruma bakıp mini bir operasyon yapabilirim dedi banada🥲
Minigiim-vebenn52 O nasıl oluyo ya benimde belime kal geliyo bazen eğilip kalkarken yoksa bende mi öyle oldum
Delice_zeytin Bilemiyorum ki ya çok enteresan. Üstelik ilk sezeryanda kontrole gittim doğum sonrası dikişler kaynamış falan dedi şimdi detaylıda 2. Gebeliğimde böle saçma bişey söyledi . Korkmaya başladım .
Delice_zeytin En güzel yol gösterici aynı yoldan geçenlerde mutlaka , tecrübeli birileri varsa bilmek isterim süreci
Delice_zeytin eceyc314 sizde sorun neymiş peki ? Benim detaylı ultrasonda belli oldu , daha önce söylenmedi hiç
eceyc314 Delice_zeytin 33+2 haftalığım. 31. Haftada söyledi doktorum sıkıntılı görünüyor. Öncesinde de söylemişti ama bebek ağırlaştıkça hoşuma gitmedi görüntü dedi. Magnezyum kullanıyorum günde iki kere viganes diye. Bana iyi geliyor biraz olsun. İçmediğimde daha kötü oluyorum.
Delice_zeytin eceyc314 magnezyum bencede çok iyi hissettiriyor , sana nedenini söylemedi mi 4 yılda neden toparlanmamış diye aksi gibi doğumdan sonra kontrollerde bile göremiyorlar herhalde tuhaf
eceyc314 Delice_zeytin büyük ihtimalle ilk ameliyatta idrar torbandan almış buda sürekli idrar yolu enfeksiyonunu neden olmuş. Ondan dolayıda dikişler baskıda zorlanıyor dedi. Ama açıp bakmadan tam yorum yapamam dedi. En geç 38+1 de alacağım bebeği sancılarının başlamasını bekleyemeyiz dedi🥲 ben en azından biraz sancım gelsin öyle sezaryen olayım istiyorum ama doktorum riske girmiyor kesinlikle.