Kadersaahin Tugba1tugba benim de vardı doktorum bebek büyüdükçe rahim genişliyor oda sana ağrı yapıyor demişti ama herkes de durum aynı mı bilmiyorum özellikle sağ kasığım çok ağrıyor en başından beri şuan 22. Haftadayız enfeksiyon da var bende oda ağrı yapiyormuş
G_sah87 Tugba1tugba ben şuan 25 haftalık oluyorm sürekli iğne batması gibi ağrılar oluyor ve belime vuruyor bugün kontrole gittim normalmiş bebek büyüdükçe rahim bağları geriliyor dedi magnezyum yazdı ve soda dedi Birde ayakta cok durduğunda oluyor dikkat et Ayaklarını yukarı kaldır dinlen cok iyi geliyor öyle
cakebabe Tugba1tugba bende 24 haftalığım benimde çok kötü tedbir amaçlı doktorundan servikal uzunluğuna bakmasını iste çok önemli
Sibel44k Benim 25 haftalık yedi haftadır var özellikle geceleri iki bacağımı yanyaba getiremiyorim doktora gittim test yaptı birşey çıkmadı ama vajinam çok ağrıyor bir dahakine Altan muayene isteyeceğim 😔
Civciv53 Sibel44k magnezyum kullanıyor musunuz ? Birde günde bir tane kızılay erzincan magnezyumlu soda iç canın