prensesannesi-01 Bacılarm yumurtlama ile beraber yarın İnseAllah 11 gün olacak ne zaman test yapsam sonuç alabilirim ya.
Freefam prensesannesi-01 catlamanin 14. Gun erken gebelik testi yaptim hafif silik cizgi cikti kan verdim 218 cikti 11. Gun de yapmistim negatif cikmisti
Kafi prensesannesi-01 %80 belli olur canim erken gebelik testi yaparsan büyük ihtimalle sonuç alırsın kanda neredeyse kesin sonuç alırsın 4 gebelik geçirmiş birisi olarak diyorum
Mommya Bence 14. Günden sonra test yapın ben 13. Gün yaptım çok çok hafif bir şey görür gibi oldum ama sonra kayboldu o yüzden 15. Günde tekrar yapacağım inşallah
Sevvalll42 prensesannesi-01 ama bir gün öncesinde akşam yaptım ve çıkmadı büyük ihtimal ogünde çıkmazdı 11 le öğrendim
prensesannesi-01 HifaVera tabiki yumurtlama çok önemli yumurtlama ve çatlama günü gebeligin Allah’ın izniyle elde edileceği değerlendirilmesi gereken günlerdir
HifaVera prensesannesi-01 Bende adetim 12 nisan da bitti 15 den itibaren korunmasız ilişki oldu bu zamana kadar ve yumurtlama dönemimdeyim kahve rengi kanamam geldi 2 gün, bel ağrısı baş ağrısı tansiyon düşüklüğü yaşadım acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum
Freefam Feride_01 yok biz doktora kontrole gitmistik yumurtan catlamis demisti telefondaki uygulamanin yumurtlama gunu dedigi gunden 2 gun onceydi