Aleynadelen Kızlar midye yiyen varmı hamilelikte canım acayip çekti 😂 15haftadayım 5 tane yesem mesela 🥹
Youngmotherr Aleynadelen ben bi tane yemiştim kaynanam can çekmesin diye vermişti bitane o günden beri hala yemek istiyorum 🥲
MorKelebek54 Aleynadelen bende iilk haftalarimdan beri kokorec istiyorum 🤷🏻♀️ doktorum guvendigin tekiz olsuguna inandigin uerden bi kerelik yiyebilirsin dedi bende dedim bi ceyrek yiyeyim o zaman cok olmasin dedim yaw yiceksen yarim ye yedigine deysin bari dedi 😂 ama inan ki cesaret edemedim. Cesaret edemiye edemiye 38 haftalik oldum zaten 😂😂 dogum yapayım ilk yiceg yemek olucak 😂😂
bahadircocugum Midye normalde de yenmemesi gereken bir şey. Okuldayken hocamız kesinlikle yenmemesi gerektiğini yasam ortaminin pis sular oldugunu soylemisti. Deniz suyunun ne kadar pisligi varsa onda birikiyor dinen da haram zaten. Kesinlikle yemeyin
Baahar4549 Aleynadelen ben de 6. Ayda aşermiştim. Gebelikte yenilebilen balık çeşidi, pilav, midye baharatları ile karıştırıp yemiştim. Midye tadı gibiydi aynı denemek istersen deneyebilirsiniz.
KurabiyeninAnnesi123 Aleynadelen kızıma hamileyken yemiştim insanin canı da hep yasak şeyleri istiyor😂
Meltemm21 Aleynadelen bende hamile kaldığımı öğrendiğim gündem beri gözümün önünden ciğer ve midye geçiyor yiyemiyorum ama