Bsnrarslan75 Kızlar 20 haftalık hamileyim ve bu ayima kadar ilk defa migde yanmasi yaşıyorum ve beni mahvediyo sizce bu aylarda baslamasi normal mi bide ne iyi gelir
Yesimdeniz Bsnrarslan75 benimde oluyo canım benimki doğuma kadar geçmiyor ben süt içiyorum gaviscon mide şurubuda geçiriyo ❤️
Eliyuss Bsnrarslan75 ben 18 deyim 14 den beri yanıyor . Beni mahvetti hicbirsey de ise yaramıyor. Doğuma kadar sürmez insallah
KurabiyeninAnnesi123 Bsnrarslan75 benim kızımda 9 haftalıkken başlayıp dogumda kesilmiştii😬 38+4 de doğurdum ameliyathane de bebegin çıkmasiyle kesilmşti mide yanmam icim dışım süt olmuştu soda kesmiyordu
Yesimdeniz Bsnrarslan75 evet öyle oluyo sanki midem ağzımdan çıkacak gibi boğazıma doğru yanma oluyo 1 2 yudum süt veya 1 yemek kaşığı gaviscon şurup içiyorum
Ea_aylms6 KurabiyeninAnnesi123 ayyy bu mide yanması nasıl bir şey ya hiç bilmiyorum:( bende 21+5 haftalık gebeyim ve bugün ilk defa boğazımda böyle yanma mı desem baskı mı desem değişik bir şey var bu da mide yanması mı oluyor ki hiç bilmiyorum 😂
KurabiyeninAnnesi123 Ea_aylms6 mide yanmasi bogazda olmuyor canm mide de oluyor insAllah hic yaşamazsn🤦🏻♀️