esmerrmm Kizlar ikinci sezeryanda ayni kesi yerindenmi yapiliyor , benim sezeryan yerim keloid oldu orayi temizlicekler ozman ayni yerden sezaryan yapmalari gerek demi kizlar , yaşayan varmi acaba , devlet hastanesine gidiyorum daha soramadim 32 haftaligim
Kayraninannesiii esmerrmm bende ikinci sezeryanimi olcam burda birine sormustum ayni yerden kesmişler
Pembesarelle2 esmerrmm Annem 3 sezeryan oldu son ana kadar normal doğumdu ama ben ters gelmişim sezeryana alınmış 4. Olarak ameliyat oldu aynı sezeryan yerinden kesildi
Azra8Engin esmerrmm evet. İnstagramda bir doktor reels paylaşmıştı. Soru cevap videosunda aynı kesiyi kullanıyoruz diyordu
1anne3bebe esmerrmm 3. Yü dogurucam şimdi.Bunu bende sordum aynı yerden kesiyoruz duruma göre belki aşağı yukarı değişebilir dedi.
3_oglan_annesi Kayraninannesiii aynı yerden kesince bişey mi oluyo bnmde ikinci kez sezaryen olacak merak ettm
Kayraninannesiii 3_oglan_annesi yokk canim bende merak edip sormustum ayni yerden mi yoksa altindan veya ustunden mi diye
Mommmmy Aynı yerden kesmeye çalışıyorlar diyelim 😅 tek çizgi olmuyor maalesef arada kaçırmış oluyor doktor ama genel olarak aynı yer. Sadece dümdüz çizgi olmuyor
3_oglan_annesi Kayraninannesiii bunu bı ara muane olurken sorayım umarım düzgün bı kesim ve sonuç alırız yamuk yumuk bişey olmasın sonuçta bedenimiz hani
Mommmmy yarencaliskan benimde aynı yerden. Ama zaman yada el farkı olduğu için dümdüz değil çok minik minik dalgalar var dikkatli bakınca
esmerrmm Kdrozdmr3455 maşallah cnm bende 2. Olucam cok korkuyorum , ikincisi daha cok acimiyor bi fark yok demi ilkinden
Kdrozdmr3455 esmerrmm Ben ikincisinde zorlanmistim baya ilkinde çok anlamadım ikinci zorlamisti ama herkes aynı olmuyor doktrdan da çok fark ediyor
Hazalaskin esmerrmm bende normal doğum için bunu merak ediyorum acaba kesiyi aynı yerden mi atacaklar ki
1mom2baby esmerrmm bende12 haftalık gebeyim ve ilk doğumdan bende de keloid oluştu doktorumuz o bolgeyi temizleyeceğini söyledi fakat aynı yerden açarsa keloidin daha da büyüyebileceğini söyledi bu yüzden bi tık alttan kesecekmiş 🙏🏻 (özel muaynehaneye gidiyoruz )
esmerrmm 1mom2baby acaba bi tik alttan kesince iki diş yerimi oluyor yoksa yine tek yermi oluyor , krem önerdimi busefer doktorun cnm bnde oneri ariyorum krem icin
yarencaliskan Mommmmy benım aynı kışı kesti ama bende bir tuhaflık var o bölgeyi elliyim karıncalanıyor biraz koşayım hareket edeyim karıncalanıyor ilkte öyle değildi şimdi bir tuhafım sendede var mı